Un ratacit prin padurile judetului a fost gasit cu ajutorul jandarmilor montani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Capu Codrului a fost salvat cu ajutorul jandarmilor montani după ce acesta s-a rătăcit prin pădurile judeţului Suceava. Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de marţi, pe când omul plecase la cules de ciuperci.

Omul venise în zona împădurită cunoscută sub denumirea de „Doroteea” împreună cu un grup de cunoscuţi care s-au împrăştiat prin pădure iar după un timp bărbatul a realizat că este singur. A încercat el să iasă din pădure însă necunoscând locurile nu a reuşit astfel că a intrat în panică şi a sunat în jurul orelor 13:00 la 112 cerând ajutor dar neputând oferi prea multe detalii despre locul în care se află.

„Imediat, în zona indicată au fost trimişi jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Gura Humorului care au căutat persoana rătăcită, iar după aproximativ trei ore aceasta a fost găsită în pădure. Căutările au fost îngreunate de faptul că nu s-a putut ţine legătura telefonică cu persoana rătăcită pentru că între timp intrase într-o zonă fără semnal telefonic” ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de