Doar regulamentul de functionare al parcajelor subterane mai lipseste pentru finalizarea proiectului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cele mai avansate lucrări privind proiectele de investiţii derulate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ de către administraţia publică locală suceveană sunt de departe cele pentru realizarea a două parcaje subterane în zona centrală a oraşului.

Ocupantul fotoliului de primar, Ion Lungu, a anunţat pe parcursul zilei de marţi că există toate şansele ca la finele săptămânii viitoare şantierele celor două parcaje să fie finalizate lucrările aflându-se pe ultima sută de metri. Lifturile necesare funcţionării parcărilor au ajuns deja iar în cel mai scurt timp se va trece la instalarea acestora în paralel cu finalizarea lucrărilor de pavare cu plăci de granit a zonei.

Pentru buna funcţionare a parcărilor mai lipşeşte doar un regulament prin care să se evite transformarea acestora în garaje personale. Una dintre variantele propuse de conducerea administraţiei locale spre aprobare deliberativului municipal este aceea ca primele două ore de staţionare să fie gratuită în funcţie de numărul locurilor disponibile existente urmând ca după depăşirea acestei perioade să se perceapă o taxă diferenţiată în funcţie de cât timp a fost ocupat locul de parcare.

Regulamentul de funcţionare va fi supus dezbaterii, cel mai probabil, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Suceava din luna noiembrie.


Intră acum și în grupul de