S-a ales cu picioarele rupte dupa ce a incercat sa deblocheze un cablu tv


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a încercat să elibereze câteva cabluri aeriene prinse din greşeală în încărcătura autotrenului pe care îl conducea.

Din datele obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul nopţii de luni spre marţi pe DJ 177A.

Cercetările efectuate au stabilit că tânărul este angajat în calitate de conducător auto la o firmă din Stulpicani iar în jurul orelor 21:45 se afla la volanul unui autocamion încărcat cu buşteni de răşinoase pe DJ 177A din direcția Ostra – Frasin iar la un moment dat a agăţat cablurile aeriene ale unei rețele de televiziune și internet.

„Victima s-a urcat pe materialul lemnos din semiremorcă pentru a elibera cablurile, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, suferind multiple traumatisme prin cădere la membrele inferioare” ne-au declarat sursele citate.

Tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde a fost internat și diagnosticat cu fracturi la ambele picioare, fiind necesare un număr de circa 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale.

Pe parcursul weekend-ului trecut un alt bărbat a ajuns pe patul de spital după ce, aflat în timpul serviciului şi dirijând procesul de încărcare cu buşteni a unui autocamion specializat pentru transportul materialului lemnos, unul dintre buştenii neasiguraţi s-a desprins şi l-a lovit pe om în cădere.


Intră acum și în grupul de