Jumatate din localurile sucevene nu au autorizatie de functionare valabila (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mai bine de jumătate din localurile care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ nu au autorizaţie de funcţionare valabilă sau înnoită. Situaţia a fost descoperită după o acţiune de control demarată prin pub-urile sucevene ca urmare a scandalurilor înregistrate în ultima perioadă.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, ocupantul fotoliului de primar, Ion Lungu, a declarat că 77 din cele aproape 120 de localuri au fost găsite cu nereguli în urma verificărilor efectuate. Edilul şef al oraşului a mai spus că în cadrul acţiunii au fost date şi amenzi ce se ridică la valoarea totală de circa 100 de milioane de lei vechi.

„Şi în continuare vom fi cu ochii pe localurile sucevene şi vom încerca prevenirea unor noi scandaluri de genul celor de la Ranch. În acest sens am demarat deja procedura pentru încheierea unor contracte cu firme de specialitate pentru paza unor obiective din oraş astfel încât să degrevăm poliţiştii locali de aceste sarcini pentru a putea fi prezenţi mai des alături de jandarmi pe străzile din municipiu” a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de