La plimbare cu doua tinere in masina dar si cu tigari de contrabanda ascunse sub capota


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, a rămas fără autoturismul din dotare după ce a fost oprit miercuri dimineaţă în traficul rutier pentru un control de rutină al organelor de poliţie.

Potrivit IPJ Suceava, maşina a fost supusă verificărilor pe DJ 209G pe raza oraşului Vicovu de Sus. După controlul documentelor de călătoria ale şoferului s-a procedat şi la legitimarea pasagerelor din autovehicul stabilindu-se că este vorba despre două tinere, una de 20 de ani din comuna Ulma iar cealaltă de 15 ani domiciliată în Izvoarele Sucevei.

„Fiindu-i solicitat conducătorului auto să deschidă capota autoturismului, acesta a declarat că nu poate deoarece are cablul rupt, motiv pentru care autovehiculul a fost condus la un service auto din Vicovu de Sus, unde sub capotă, în spaţiul dintre motor şi componentele caroseriei, au fost găsite ascunse aproape 700 de pachete cu ţigări provenind din Ucraina” ne-au mai comunicat sursele citate.

Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 70 de milioane de lei vechi a fost ridicată în vederea confiscării dar tânărul şofer a rămas şi fără maşina care a fost indisponibilizată pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de