“Atelier de bune maniere pentru copii”, la Suceava. Vezi aici in ce locatie se tin cursurile!


Intră acum și în grupul de

“Atelier Hefa”, singurul magazin de obiecte handmade din Suceava organizează un “Atelier de bune maniere pentru copii”, destinat micilor suceveni cu vârsta de maxim 8 ani.

Deprinderea unui comportament manierat, elegant, respectuos, indiferent de situația în care se află, îi poate ajuta pe copii să relaționeze mult mai ușor cu cei de vârsta lor, le poate oferi instrumente pentru a-și depăși timiditatea și le construiește încrederea de sine, oferindu-le baze solide pentru dezvoltarea personalităţii lor ca viitori adulți.

Cursurile se vor desfăşura în spaţiul primitor şi “colorat” al magazinului cu dichis situat în vecinătatea Palatului Administrativ din Suceava (vis-à-vis de intrarea de la Consiliul Judeţean Suceava).

“Au trecut de mult vremurile când prin bune maniere copiii înţelegeau să fie exagerat de cuminţi, uneori crispaţi în prezenţa adulţilor străini. Astfel, prin << Atelierul de bune maniere >> pe care îl propun, îmi doresc ca într-o manieră amuzantă să îi învăţ pe cei mici modul în care trebuie să se îngrijească fizic, modul în care trebuie să se comporte în mediul social, lucruri elementare care ţin în primul rând de educaţia de acasă”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Florentina Boca, iniţiatoarea cursurilor.

Potrivit acesteia, „Atelierul de bune maniere pentru copii” le propune copiilor o întâlnire săptămânală, la care partea teoretică din Codul bunelor maniere va fi ilustrată practic, cu ajutorul unor obiecte de recuzită.

Precizăm că participarea la curs se va face contra cost, iar la fiecare atelier copiii vor avea parte de protocolul oferit din partea „Atelierului Hefa” (ceai cald, limonadă, prăjituri gătite în casă). Numărul de locuri este limitat!

Înscrierile se pot face telefonic, la numărul: 0771/477.859, la adresa de e-mail [email protected], sau la adresa de facebook Atelier Hefa.


Intră acum și în grupul de