Un copil din Stulpicani de doar 8 ani a murit strivit sub o autoutilitara


Intră acum și în grupul de

Un tragic accident în urma căruia un copilaş de doar opt anişori şi-a pierdut viaţa s-a petrecut joi după-amiază pe raza localităţii Stulpicani, judeţul Suceava. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 15:00 pe drumul comunal cunoscut sub denumirea „Prund”.

Vinovat de producerea accidentului, potrivit cercetărilor efectuate de organele de poliţie, se face un bărbat de 37 de ani din comuna Vama, posesor al permisului de conducere din anul 1998, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară, din cauza neluării unor măsuri de a fi dirijat la mersul cu spatele pe o distanţă mai mare de 50 metri.

În apărarea sa a venit însă un pasager din autoutilitară care a declarat poliţiştilor că a coborât de nu mai puţin de 3 ori din maşină pentru a alunga copii din spatele autovehiculului, însă fără nici un rezultat.

Victimă jocului minorilor în spatele vehiculului a căzut un băieţel de 8 ani din Stulpicani care, „fiind fără supraveghere, s-a urcat în timpul mersului, pe cârligul de tractare al autoutilitarei, prinzându-se cu mâinile de mânerele uşilor benei, de unde s-a dezechilibrat, căzând în spatele acesteia, fiind strivit sub cardanul şi axa din spate a autoutilitarei” ne-au mai comunicat sursele citate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de