USL Suceava contribuie cu 1.000 de suflete la recordul de audienta de pe Arena Nationala


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 1.000 de susţinători ai PSD si PNL din judeţul Suceava vor participa, miercuri, la lansarea candidaţilor USL, eveniment ce va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, sucevenii fiind asteptati să să ajungă în capitala țări cu autocarele, microbuze sau maşini personale.

Anuntul a fost făcut de preşedintele executiv al organizatiei judetene a PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care a specficat că din partea organizaţiei judeţene a social-democratilor suceveni vor participa la această manifestare candidaţii şi principalii lor susţinători.

„Noi vom merge cu autocarele”, a ținut să preecizeze Ovidiu Donţu, care va candida la alegerile din 9 decembrie pentru un fotoliu de senator.

Preşedintele organizatiei judetene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că dinre participanţii USL la mitingul de pe Arena Naţională, 350 vor fi membri sau susţinători ai PNL din judet.

El a explicat că susţinătorii suceveni ai PNL vor ajunge la Bucureşti cu autocare, microbuze sau maşinile personale.

Organizaţiile judeţene ale USL au primit de la centru “norme de prezenţă” pentru mitingul din 17 octombrie de pe Arena Naţională, respectiv numărul de persoane pe care trebuie să le aducă la Bucureşti pentru ceea ce organizatorii doresc a fi cel mai mare eveniment postrevoluţionar.

Impunerea normelor de prezenţă pentru organizaţiile USL are la bază pretenţia liderilor de la centru ai Uniunii de a avea pe 17 octombrie “cel mai mare eveniment organizat de la Revoluţie încoace”, care să beneficieze de prezenţa a nu mai puţin de 74.000 de participanţi.


Intră acum și în grupul de