Doi minori disparuti de acasa, cautati de parinti cu ajutorul politistilor


Intră acum și în grupul de

Doi copii de doar 11 şi respectiv 12 ani, dispăruţi de câteva zile de acasă, sunt căutaţi acum de părinţi cu ajutorul organelor de poliţie şi a oricărei persoane care poate da detalii cu privire la locul unde au fost văzuţi.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, primul dintre cei doi băieţi este născut în municipiul reşedinţă de judeţ dar domiciliat în localitatea Şcheia. Minorul de 11 ani se numeşte Ionuţ – Daniel Bacrău şi a a plecat de la domiciliu în 11 octombrie orele 14:00 fără a mai reveni acasă.

Minorul are circa circa 1,2 m înălţime, 40-45 kg, constituţie atletică, păr şaten, faţa ovală, urechile lipite de mărime medie, ochii căprui, tuns scurt (2-3 cm). Prezintă ca semn particular o cicatrice longitudinală de circa 2-3 cm în zona occipitală, rezultată în urma unei căzături.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu pantaloni lungi, tip raiat, de culoare verde, un tricou alb, o geacă de culoare roşie cu negru, prevăzută cu fermoar şi catarame la manşete iar în picioare purta ciorapi albi şi o pereche de pantofi de culoare maro din piele.

Cel de-al doilea băiat dispărut se numeşte Lucian – Alin Sbiera, este din municipiul Suceava şi a plecat de acasă sâmbătă, 13 octombrie, fără a mai reveni. Ca semnalmente are circa 1,60 – 1,65 m înălţime, constituţie robustă, păr şaten închis, faţa ovală şi ochii căprui.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră sau neagră, hanorac cu faţă dublă, exterior de fâş de culoare neagră şi interior de bumbac de culoare deschisă, prevăzut cu glugă, iar în picioare purta ghete tip adidas de culoare neagră.

Orice poate da realaţii despre cei doi este rugat să contacteze cele mai apropiate organe de poliţie.


Intră acum și în grupul de