Grav accident de circulatie pe DN 2 dupa ce un sofer a adormit la volan


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie a fost înregistrat sâmbătă dimineaţă pe DN 2, în interiorul localităţii Vadu Moldovei, judeţul Suceava.

Conform cercetărilor efectuate de organele de poliţie vinovat de producerea incidentului rutier se face un bărbat de 34 de ani din municipiul Fălticeni care, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe fondul oboselii a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul condus regulamentar din sens opus de un şofer de 51 de ani din aceeaşi localitate.

În urma impactului, deosebit de puternic, conducătorul auto al maşinii lovite precum şi o altă personă de 52 de ani, din comuna Vultureşti, au fost grav accidentaţi iar alte cinci persoane dintre care şi doi adolescenţi de 15 şi respectiv 17 ani, primul din Forăşti iar celălalt din Drăguşeni, judeţul Suceava, au suferit răni ceva mai uşoare.

“Conducătorii auto purtau centura de siguranţă şi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de