Un tanar de 27 de ani a murit intr-un accident de circulatie petrecut pe raza comunei Moldovita. Pasagerul din dreapta a scapat nevatamat


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 27 de ani, a avut loc, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, duminică dimineaţă, în jurul orelor 08:00, pe DC Putna Secrieş, pe raza comunei Moldoviţa.

Totul s-a petrecut după ce şoferul unei autoutilitare, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers și, în derapaj, a lovit malul de pământ din partea dreapta a drumului. În urma impactului, tânărul a fost aruncat pur şi simplu prin geamul lateral stânga, pe carosabil şi şi-a pierdut viaţa pe loc.

Conform aceloraşi surse, în autoutilitară, pe scaunul din dreapta se afla o altă persoană de 23 de ani, din localitatea unde a avut loc accidentul, dar care, ca prin minune, nu a suferit leziuni.


Intră acum și în grupul de