Inca o masina incendiata pe raza municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Incă o maşină a fost incendiată pe timpul nopţii, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, după ce duminică noapte un autoturism a luat foc pe strada Pictor Şerban Rusu Arbore. Din datele obţinute de la insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, noul incident a fost înregistrat aproape de miezul nopţii de luni spre marţi în partea laterală a unui bloc de pe Aleea Jupiter.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit maşina arsă în proporţie de 50%, partea din faţă fiind distrusă complet (compartimentul motor), fiind arse şi bordul, scaunele faţă, oglinzile retrovizoare laterale precum şi plafonul.

„Din cercetări s-a stabilit faptul că autoturismul este proprietatea unui tânăr de 32 de ani domiciliat în Franţa, dar cu reşedinţa în municipiul Suceava şi este utilizat de aproximativ trei săptămâni de un localnic de 39 ani, proprietarul fiind plecat în străinătate”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Suceava, iar din primele cercetări efectuate la locul evenimentului, s-a stabiilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea acestuia.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului investigaţii criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”, în vederea stabilirii condiţiilor producerii evenimentului şi identificarea persoanei care se face răspunzătoare de acest lucru.


Intră acum și în grupul de