Faeton distrus de o autoutilitara, in timp ce se deplasa pe un drum comunal


Intră acum și în grupul de

Neatenţia în timpul conducerii şi graba mult prea mare a unui şofer de pe o autoutilitară a dus pe parcursul zilei de marţi la producerea unui accident de circulaţie în urma căruia un faeton a fost distrus în totalitate.

Potrivit IPJ Suceava, atelajul hipo, condus de un bărbat de 69 de ani din localitatea Moara, se deplasa pe drumul comunal DC 71 când în depăşirea acestuia s-a angajat un autovehicul condus de un sucevean de 36 de ani care a acroşat lateral faetonul.

Impactul a fost însă deosebit de puternic atelajul fiind distrus şi proiectat pe un câmp situat în apropierea carosabilului. Din fericire, căruţaşul a scăpat doar cu câteva răni uşoare.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, atât acestuia cât şi conducătorului atelajului hipo li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-au comunicat sursele citate.

Tot marţi, dar la căderea întunericului, un tânăr de doar 19 ani a devenit victima unui accident de circulaţie de care se face chiar el vinovat. Incidentul a avut loc pe Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc când tânărul, proaspăt intrat în posesia permisului de conducere, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit violent de un stâlp de beton de la reţeaua de iluminat public.

Impactul a fost atât de puternic încât a fost nevoie de intervenţia pompierilor din localitate pentru descarcerarea şoferului dintre fiarele contorsionate. Aflat în stare gravă conducătorul auto, domiciliat în comuna Fundu Moldovei, a fost transportat de urgenţă la spital, cazul urmând a fi rezolvat procedural de poliţişti.


Intră acum și în grupul de