De Ziua Nationala a Romaniei, sucevenii vor avea si parcari subterane si Targ de Craciun in stil vienez (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

1 decembrie a rămas data la care va avea loc inaugurarea oficială a celor două parcaje subterane din centrul municipiului Suceava, lucrările la acestea fiind aproape gata, în prezent efectuându-se finisajele.

Potrivit declaraţiilor făcute de primarul Sucevei Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, tot de Ziua Naţională a României va avea loc şi deschiderea Târgului de Crăciun din Suceava.

Dorindu-se a se derula după modelul vienez, târgul va fi organizat pe spaţiul pietonal realizat deasupra parcărilor şi esplanada din faţa Casei de Cultură. Municipalitatea pune la bătaie nu mai puţin de 20 de căsuţe din lemn în care doritorii pot să-şi expună marfa de sezon la vânzare. Alături de meşteşugari vor fi prezenţi şi membrii Asociaţiei „Produs în Bucovina” care vor delecta ochii şi simţurile olfactive ale sucevenilor cu „nebunia bunătăţilor” ce se prepară în această zonă a ţării cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pata de culoare o va oferi bradul împodobit al Primăriei care se întoarce pe esplanada din centrul oraşului.

Totuşi, în ceea ce priveşte spectacolele legate de Revelionul în aer liber sau alte manifestări de amploare, Ion Lungu a spus că acestea vor fi derulate tot în parcarea Iulius Mall pentru a nu se distruge ceea ce cu greu de abia s-a realizat în zona centrală a Sucevei.


Intră acum și în grupul de