Acasă Actualitate Doi barbati au scapat cu viata, dupa ce au fost loviti in...

Doi barbati au scapat cu viata, dupa ce au fost loviti in plin de o masina scapata de sub control pe raza municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Un conducător auto de 49 de ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost sâmbătă dimineaţă autorul unui grav accident de circulaţie în urma căruia doi pietoni au scăpat cu viaţă după ce au fost loviţi din plin de maşina scăpată de sub control.

„Incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 07:10 pe bulevardul Sofia Vicoveanca din municipiul reşedinţă de judeţ în timp ce autoturismul condus de fălticenean a acroşat lateral bordurile aflate în afara părţii carosabile, răsturnându-se şi lovindu-i pe doi pietoni, unul de 43 de ani, din comuna Stroieşti şi celălalt de 34 de ani, din comuna Moara, care circulau în calitate de pietoni pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.



Din accident a rezultat totuşi vătămarea corporală gravă a unuia dintre bărbaţii loviţi. Conducătorul auto purta centura de siguranţă dar în timpul anchetei derulate de poliţişti la faţa locului deabia se ţinea pe picioare, rezultatul testatului efectuat cu aparatul etilotest fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version