Flacari inalte cat casa au izbucnit duminica, la primele ore, in comuna Vatra Moldovitei, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Flăcări înalte de câţiva metri au înghiţit la primele ore ale zilei de duminică două locuiţe de pe raza localităţii Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava. Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, pompierii militari aparţinând Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc au fost solicitaţi să intervină în apropierea orelor 03:00.

„Militarii s-au deplasat la locul intervenţiei cu două autospeciale şi au constatat că ardea corpul comun format din două locuinţe care deserveau 3 familii, pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, cu pericol de propagare la 4 anexe învecinate” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Marian Ruscan.

Militarii, împreună cu pompierii de la SVSU Vatra Moldoviţei cu o autospecială încadrată cu 6 voluntari şi pompierii de la SVSU Moldoviţa cu o autospecială încadrată cu 4 voluntari au reuşit lichidarea incendiului deabia după circa cinci ore de luptă cu flăcările.

Din fericire nu s-au înregistrat victime omeneşti dar incendiul a transformat în scum clădirea ce adăpostea locuinţele particulare iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al unui conductor electric defect.


Intră acum și în grupul de