Bataie cu cutitul intre doi cumnati din comuna Draguseni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Sămânţa de scandal a rodit pe parcursul zilei de sâmbătă între doi cumnaţi din localitatea Drăguşeni, judeţul Suceava, unul dintre aceştia ajungând pe mâna medicilor după ce a fost înjunghiat. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut odată cu lăsarea serii când agresorul, în vârstă de 19 ani, a mers în vizită la un consătean de-al său.

Aici s-a întâlnit cu cumnatul său în vârstă de 36 de ani, din aceeaşi localitate, împreună cu care au dat pe gât mai multe pahare cu băutură. La un moment dat însă, între cele două rude a izbucnit un conflict spontan iar tânărul nu a stat prea mult pe gânduri, a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a tăiat-o pe victimă la braţul stâng, după care a fugit.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat iniţial la Spitalul municipal Fălticeni iar apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, acum cercetările fiind continuate de organele de poliţie sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de îngrijiri medicale acordate victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei.


Intră acum și în grupul de