Alexandra Vasilache si Alexandru Amucilenitei, Miss si Mister Boboc 2012 ai Colegiului Tehnic „Mihai Bacescu” din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Balul Bobocilor 2012 de la Colegiul Tehnic „Mihai Bacescu” Falticeni i-a avut ca finalişti pe concurenţii Alexandra Vasilache şi Alexandru Amucileniţei.

Publicul prezent la evenimentul găzduit de Clubul Down Town Cinema din municipiul Fălticeni s-a bucurat de prezenţa şi de talentul consacraţilor artişti Corina, Narcis Ianău (cunoscut după ce a participat la emisiunea „Românii au Talent”), dar şi de prestaţia formaţiei sucevene „Cetina”.

„Hollywood”, tema ediţiei din acest an a Balului Bobocilor, a adus pe scena de la Fălticeni nume celebre din industria muzicală precum: Madonna, Lady Gaga, Justin Bieber ş.a., personaje interpretate cu talent de către cele 8 perechi de boboci care au intrat în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc.

Aceştia din urmă au demonstrat că sunt cei mai buni, trecând cu bine peste cele patru probe de concurs: dans, proverbe, spontaneitate şi aptitudini. La proba de dans, cei 18 boboci au încântat publicul abordând următoarele stiluri: dans popular hip-hop, vals, rock’n roll şi dans ţigănesc.

Spectacolul a fost completat de prestaţia incendiară a unor dansatori de breakdance din Turcia şi Polonia, dar şi de parodii şi interpretări vocale.

Cel mai emoţionant moment al serii a fost cel al decernării titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2012 al Colegiului Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, care au revenit elevilor Alexandra Vasilache şi Alexandru Amucileniţei.


Intră acum și în grupul de