Tanara de 32 de ani din Stulpicani, injunghiata de concubin cu un cutit de bucatarie


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 32 de ani din localitatea Stulpicani, judeţul Suceava, a ajuns luni seară, în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie chiar de partenerul ei de viaţă. După comiterea faptei, chiar concubinul a sunat la poliţie anunţând incidentul.

Din datele obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, totul s-a petrecut în jurul orelor 18:30, la domiciliul unde locuiesc cei doi, când pe fondul unor neînțelegeri conjugale și consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a lovit-o pe femeie cu un cuţit în zona abdomenului.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii cu greu au înţeles explicaţiile agresorului care se afla aproape de coma alcoolică.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate a fost identificat şi ridicat un cuțit de bucătărie, cu lama de aproximativ 20 de centrimetri despre care bărbatul a afirmat că l-a folosit la comiterea faptei. Având în vedere starea avansată de ebrietate a suspectului, acesta nu a putut da o declarație scrisă cu privire la cele petrecute, însă a relatat verbal toate aspectele, recunoscând și regretând fapta comisă. Agresorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu.

Tânăra înjunghiată a fost transportată la Spitalul Județean Suceava „Sfântul Ioan cel Nou”, fiind diagnosticată cu plagă înjunghiată abdominală partea stângă şi șoc hemoragic, medicii apreciind că viața acesteia a fost pusă în primejdie, astfel că pacienta a rămas internată în salonul de terapie intensivă a secţiei de chirurgie pentru supraveghere medicală permanentă.

În funcţie de zilele de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va face şi încadrarea juridică a faptei cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliției orașului Frasin în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de