A avut zile de la Dumnezeu. Un dornean a scapat ca prin minune, dupa ce a fost autorul unui grav accident de circulatie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Vatra Dornei a avut zile lăsate de la Dumnezeu, după ce a scăpat doar cu câteva răni în urma unui grav accident de circulaţie al cărui autor a fost chiar el.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc pe DN 17, în jurul orelor 20:30, pe când bărbatul se deplasa la volanul unei autoutilitare pe raza localităţii Poiana Stampei.

„Pe fondul neatenţiei în conducere, având alte preocupări în timpul mersului, şoferul a lăsat liber volanul, a pierdut controlul autovehiculului care părăsind partea carosabilă a lovit și distrus un stâlp din beton ce susţinea rețeaua electrică, răsturnându-se în afara părții carosabile”, ne-au comunicat sursele citate.

Ca prin minune în ciuda gravităţii accidentului nu au rezultat victime omenești, iar alimentarea cu energie electrică nu a fost întreruptă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar la fața locului s-a deplasat și o echipă de intervenție din cadrul E.On Moldova, care a asigurat provizoriu funcționarea rețelei electrice, urmând ca pe parcursul zilei de marţi să înlocuiească stâlpul de rețea avariat.


Intră acum și în grupul de