Proiectele de investitii din municipiul Suceava, la un pas de a fi finalizate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proiectele de investiţii derulate de conducerea administraţiei publice locale pe raza municipiului reşedinţă de judeţ sunt la un pas de finalizare. După o lungă aşteptare şi comandamente matinale organizate pe parcursul a doi ani cu reprezentanţii constructorilor şi municipalitate, acum a mai rămas doar o chestiune de câteva zile sau pentru unele cazuri chiar şi de doar câteva ore pentru recepţia lucrărilor.

După discuţiile purtate în cadrul ultimului comandament, primarul Ion Lungu, s-a arătat foarte mulţumit de situaţie şi încrezător că toate lucrările au fost făcute de calitate.

Cel mai avansat proiect este cel al parcărilor subterane, unde mai lipsesc doar câteva marcaje interioare şi un transformator electric ce va fi montat pe parcursul zilei de joi. În ce priveşte Centrul Tradiţiilor, urmează să ajungă mobilierul necesar pentru care s-a adjudecat deja licitaţia. Aici, pe lângă birourile ce îşi vor derula activitatea vor fi amenajate şi câteva ateliere ce vor fi închiriate meşterilor populari care doresc să deruleze în acel spaţiu o activitate permanentă.

Află din materialul video unde mai sunt mici probleme:


Intră acum și în grupul de