Corina va concerta, vineri, pe scena Casei de Cultura din Suceava. Afla aici la ce Bal al Bobocilor a fost invitata artista!


Intră acum și în grupul de

Îndrăgita cântăreaţă Corina va concerta vineri, 26 octombrie 2012, pe scena Casei de Cultură din Suceava, în calitate de invitat special al Balului Bobocilor organizat de elevii Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” din municipiul reşedinţă de judeţ.

Organizatorii balului din acest an s-au gândit la o temă interesantă, în care se vor face asemănările şi se vor evidenţia deosebirile dintre secolele al XVIII -lea şi al XXI -lea. „Vom pune în scenă << Secolul XVIII vs. secolul XXI >> , întrucât dorim să arătăm ce se întâmpla << La Curtea lui Cantemir >> , în sec. XVIII şi ce se întâmplă << În curtea lui Cantemir >> , în sec. XXI”, a explicat pentru NewsBucovina.ro, prof. Eugenia Trufin, în calitate de organizator.

Potrivit acesteia, în competiţia pentru titlul de Miss şi Mister vor intra 11 perechi de boboci, care vor trece prin focul celor trei probe de concurs: prezentare vestimentară specifică secolelor XVIII şi XXI, spontaneitate şi ţinuta de seară.

„Spectacolul va fi completat de următoarele momente artistice: dansuri din ambele secole, parodii, scenete “La Curtea lui Cantemir”, dans popular şi modern, interpretări vocale”, a completat prof. Eugenia Trufin.


Intră acum și în grupul de