BIANCA SUMANARIU si VLAD PISTA, cei mai frumosi boboci ai Colegiului de Arta “Ciprian Porumbescu” din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Elevii Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava au organizat, miercuri seară, în incinta Casei de Cultură din municipiu, ediţia 2012 a Balului Bobocilor. Spectacolul s-a desfăşurat într-o atmosferă boemă şi a stat sub semnul eleganţei şi al bunului gust, ce au fost asigurate de decorul şi costumele în alb şi negru.

Pe scenă au urcat, pe rând, o parte dintre cei mai talentaţi elevi ai Colegiului, care au cântat şi au dansat, deopotrivă.

Spectacolul a cuprins mai multe momente de interpretare vocală însoţite de acompaniament la pian şi chitară. În Sala Mare a Casei de Cultură au răsunat versurile unor piese celebre ce aparţin trupelor “Cargo” şi “The Cramberies”, dar şi melodii folclorice redate cu măiestrie de elevii liceului: “Când eram copil la tata”, “Mult mi-e dragă hora mare”, “Dragu mi-i la veselie” şi “Petre, Petre”.

O reprezentaţie de seamă a fost cea a Cvartetului “Spring”, coordonat de prof. Florin Ungureanu, care a interpretat melodiile “Entertainer” şi “Summer blue”.

Pe parcursul serii, nu au lipsit nici momentele de folk, asigurate de trupa “Simbol” a Colegiului de Artă, care a încântat audienţa cu deja celebrele piese “Stâna părăsită”, “Fără petale” şi “Primăveri de scrum”.

Dincolo de talentul în muzică, cele mai savurate momente ale serii au fost cele destinate celor opt perechi de boboci, care au trecut prin focul a patru probe de concurs: prezentare, perspicacitate şi isteţime, dans şi ţinută de seară.

Bobocii au demonstrat că deţin informaţii de cultură generală din domenii precum: pictură, geografie, chimie, biologie şi sport. Totodată, au dovedit că sunt spontani şi îndemânatici atunci când au fost puşi să împacheteze cu bun gust un cadou, să facă nod la cravată, să asambleze puzzle, sau să realizeze o mumie în mărime naturală.

O adevărată provocare a fost şi proba de dans, acolo unde bobocii au avut de abordat patru stiluri diferite: rock’n roll, dans popular, vals, dans ţigănesc.

Spectacolul a fost completat şi de reprezentanţia trupei de street dance „Ego Maniax”, de momente de pantomimă realizate de elevii din clasele a XII-a, dar şi de prestaţia live a altor copii talentaţi, printre care Edi Hanuseac şi componenţii Trupei „Black&White”.

Invitaţii speciali ai serii au fost profesorii care alcătuiesc Trupa T-Jazz, care au acompaniat-o pe solista Paula Ghivirigă, fostă elevă a colegiului sucevean.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost decernarea premiilor, care au fost oferite după cum urmează: Miss Dance – Bianca Tudor, Mister Dance – Cosmin Croitor, Premiul special (produse cosmetice) – Cosmina Mandiuc, Premiul III – Elena Rotar şi Petrişor Roşu, Premiul II – Iuliana Cernăuţean şi Gabriel Tofan.

Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2012 ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava au fost obţinute de Bianca Sumanariu şi Vlad Pişta.


Intră acum și în grupul de