EMA ROTARIU si FLORIN BUJOR, Miss si Mister Boboc 2012 ai Colegiului Tehnic „Petru Musat” Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava au reuşit cu brio să demonstreze miercuri seară că se poate organiza un Bal al Bobocilor şi fără ca acesta să aibă o temă bine stabilită. De fapt, a fost vorba de un joc al organizatorilor şi, pornind de la ideea că nu este necesară alegerea unei anumite teme pentru a te putea simţi bine la Bal, aceştia au susţinut un adevărat spectacol sub deviza „O temă pierdută”.

Reuniţi începând cu orele 18:00 in Clubul „Babylon Next Level”, situat în zona centrală a municipiului reşedinţă de judeţ, spectatorii, dar şi concurenţii au trăit o seară extraordinară, într-o formă originală.

Lupta pentru câştigarea titlurilor de Miss şi Mister Boboc s-a dat între opt concurenţi, sub privirile atente ale unui juriu condus chiar de directorul instituţiei de învăţământ, Gabriela Alionte.

Pentru a demonstra cât de mult trebuie să fie ei aleşi câştigători, fiecare dintre concurenţi a fost supus la patru probe, ţinuta de zi şi prezentare, dans, cunoştinţe de cultură generală şi ţinuta de seară.

Organizatorii balului au ţinut să le ofere spectatorilor, pe lângă momente umoristice şi de interpretare artistică, susţinute de elevi din cadrul şcolii, şi o prezentare de modă în care manechinele şi manechinii au imortalizat personaje literale celebre sau actori de filme recunoscuţi pe plan mondial, iar la final au cântat şi încântat asistenţa trupa S.I.A.R Project.

În urma jurizării, cei mai talentaţi boboci au fost desemnaţi ca fiind Valentina Gorban şi Eduard Bucetchi (ocupanţii locului III), Adriana Prelipcean şi Marian Beldoschi (locul II) şi Alexandra Alecsa şi Robert Safriuc (locul I) pentru ca titlul suprem de Mister Boboc să-i revină lui Florin-Alexandru Bujor, iar Miss Boboc 2012 a Colegiulului Tehnic „Petru Muşat” 2012 să fie aleasă Ema-Sabrina Rotariu.


Intră acum și în grupul de