Reglare de conturi in stil mafiot. Un tanar a fost batut in mod repetat intr-un apartament din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a devenit în noaptea de duminică spre luni victima unei reglări de conturi desprinsă parcă din filmele cu gangsteri, după ce a fost încuiat şi bătut în mod repetat într-un apartament din Suceava.

Totul a ajuns la urechile poliţiştilor, marţi seară, după ce tânărul a reuşit să scape şi s-a dus glonţ la sediul IPJ Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, totul a început duminică seara când victima a fost chemată de un sucevean de 39 de ani în apartamentul său pentru a purta o discuţie. Odată ajuns în locuinţă tânărul a fost luat la bătaie de proprietar şi de încă alte doi bărbaţi, unul de 32 de ani din oraş şi altul de 38 de ani, din comuna Şcheia.

Conform surselor citate, „agresorii au lovit victima cu corpuri şi mijloace contondente în mod repetat, lipsind-o de libertate şi solicitându-i permanent o sumă de bani. În urma probatoriului administrat, faţă de proprietarul apartamentului a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal, fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava”.


Intră acum și în grupul de