Barbat din Moldovita, mort in urma unui accident de munca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Moldoviţa, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa pe parcursul zilei de joi, după ce a fost victima unui accident de muncă.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, nefericitul incident a fost înregistrat în jurul orelor 16:50, pe drumul forestier “Demăcuşa” din Gura Păltinelului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bărbatul se afla la locul accidentului în interes de serviciu, împreună cu un coleg de-al său de 44 de ani, consătean cu victima, efectuând operațiuni de încărcare cu bușteni a unui autocamion.

La un moment dat, unul dintre cablurile de susţinere a materialului lemnos s-a desprins lovindu-l pe bărbatul de 50 de ani care încerca să treacă pe sub semiremorca autospecialei. Chiar dacă a fost transportat de urgenţă la cea mai apropiată unitate medicală, omul a murit la scurt timp, la Spitalul municipal din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea parchetului competent, iar la finalizarea acestora se va dispune procedural”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de