Acasă Actualitate Barbat din Moldovita, mort in urma unui accident de munca

Barbat din Moldovita, mort in urma unui accident de munca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Moldoviţa, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa pe parcursul zilei de joi, după ce a fost victima unui accident de muncă.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, nefericitul incident a fost înregistrat în jurul orelor 16:50, pe drumul forestier “Demăcuşa” din Gura Păltinelului.



Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bărbatul se afla la locul accidentului în interes de serviciu, împreună cu un coleg de-al său de 44 de ani, consătean cu victima, efectuând operațiuni de încărcare cu bușteni a unui autocamion.

La un moment dat, unul dintre cablurile de susţinere a materialului lemnos s-a desprins lovindu-l pe bărbatul de 50 de ani care încerca să treacă pe sub semiremorca autospecialei. Chiar dacă a fost transportat de urgenţă la cea mai apropiată unitate medicală, omul a murit la scurt timp, la Spitalul municipal din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea parchetului competent, iar la finalizarea acestora se va dispune procedural”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version