Baietel de 7 ani adus in stare grava la spital dupa ce a fost lovit de o masina


Intră acum și în grupul de

Un băieţel în vârstă de doar 7 ani, va sta aproape două luni pe patul de spital după ce sâmbătă în jurul prânzului a fost victima unui accident de circulaţie. Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că la volanul autoturismului care l-a lovit pe minor se afla un bărbat de 38 de ani din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, de altfel chiar şoferul care l-a şi adus pe băiat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului din localitate.

Omul se deplasa cu maşina pe strada Sf. Gavril din oraş acroşându-l pe minor cu partea laterală dreaptă a autoturismului care fiind nesupravegheat, în timp ce se deplasa pe trotuarul din partea dreaptă, având aceeaşi direcţie de mers ca şi autovehiculul, în momentul în care a ajuns în dreptul unui imobil, a pătruns inexplicabil pe partea carosabilă.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de