Au petrecut la un majorat pana au distrus masina parintilor sarbatoritului


Intră acum și în grupul de

O petrecere cu năbădăi a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza localităţii Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, terminându-se cu distrugerea unui autoturism.

Totul a ajuns la urechile organelor de poliţie în jurul orelor 01:00 când au fost anunţate prin 112 că pe pe strada Calea Bucovinei din municipiu, a avut loc un eveniment rutier, la faţa locului polițiștii găsind un autoturism răsturnat şi avariat în proporţie de circa 70%, proprietatea unui bărbat din comuna Sadova.

Fiind audiat, omul a declarat că nu ştie cum a ajuns maşina acolo, care a fost lăsată parcată în curtea locuinței dar cu cheile în contact. În schimb însă, în acea seară la pensiunea proprietate a avut loc majoratul fiului său, la care a participat un număr de 20 invitați iar cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că autoturismul a fost condus de un băiat de 17 ani, din comuna Vama, care nu posedă permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni. Până în prezent nu au fost identificate victime şi nici persoana care a condus autoturismul, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de