In stare grava la spital, dupa ce a fost tarat de cal mai bine de 60 de metri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitatea Gălăneşti, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă pe patul de spital, după ce a fost târât de calul său pe o distanţă de mai bine de 60 de metri.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat luni aproape de orele 18:00, pe DJ 178 F, în interiorul localităţii de domiciliu a bărbatului. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a oprit atelajul hipo pe partea dreaptă a drumului, în fața gospodăriei sale, iar când a vrut să coboare, calul s-a speriat, a luat-o la fugă târându-l pe stăpân după el.

Din cauza leziunilor suferite, victimei nu i s-a putut stabili cu exactitate alcoolemia, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea acestui lucru.

Tot pe parcursul zilei de luni, o femeie şi-a pierdut viaţa, fiind victima unui incident rutier. Acesta s-a petrecut pe DN 2, în afara localităţii Dănila, comuna Dărmăneşti, când un tânăr de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat mortal pe o localnică de 54 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de