A furat bijuteriile familiei, dupa o cearta cu mama sa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ este căutat de poliţişti, după ce a furat bijuteriile propriei familii şi a dispărut fără urmă.

Conform declaraţiilor oferite de insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orelor 20:00, când tânărul a venit acasă, un apartament situat în cartierul Burdujeni unde locuieşte împreună cu mama sa, în stare de ebrietate.

„Odată ajuns, băiatul a avut o discuţie contradictorie cu mama sa, aceasta mustrându-l şi rugându-l să înceteze cu consumul de băuturi alcoolice. Fiind iritat de reproşurile mamei, acesta s-a retras câteva minute în bucătărie, după care a părăsit apartamentul”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

La scurt timp, femeia a sunat-o pe fiica sa pe care a chemat-o în vizită pentru a discuta despre comportamentul fratelui său şi care după o atentă verificare a bunurilor din casă, a observat că lipseau 2 brăţări din aur, 3 inele din acelaşi metal preţios şi un ceas bărbătesc, prejudiciul fiind de circa 2.000 de euro.

„În momentul de faţă, s-au dispus măsurile necesare pentru prinderea tânărului şi recuperarea pe cât posibil a prejudiciului”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de