Alexandru Baisanu: “Alegerile parlamentare din luna decembrie vor fi cele mai importante din ultimii 15 ani” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pregătindu-se pentru demararea campaniei electorale premergătoare alegerilor parlamentare ce vor avea loc pe data de 9 decembrie, Alexandru Băişanu, care candidează pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 1 Suceava, a declarat că “acestea vor fi cele mai importante alegeri generale pe care România le-a avut în utlimii 15 ani”.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, liderul liberalilor suceveni a mai afirmat că la ora actuală România se află, după patru ani de conducere portocalie, “pe muchie de cuţit între a mai exista din punct de vedere economic şi social şi a nu mai exista”.

“Ceea ce au făcut PDL-iştii, oamenii lui Traian Băsescu, a dus la o sărăcire a oamenilor tot mai accentuată, o reducere la maxim a locurilor de muncă şi existenţa unei birocraţii şi a unei justiţii îndoielnice”, a afirmat Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a mai adăugat că rezultatele unor sondaje făcute recent de PDL care circulă pe sub mână şi în posesia cărora au intrat şi liberalii arată că PDL-istii se află la sub 20% din sufragiile pe care le-ar putea obţine din partea populaţiei.

Alexandru Băişanu, care în momentul de faţă deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, se aşteaptă la o campanie electorală deosebit de grea “simţind deja veninul portocaliilor, dar nu va răspunde sub nici o formă la provocările şi atacurile acestora”.

Băişanu îşi va lansa oficial candidatura sâmbătă. 10 noiembrie. la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.


Intră acum și în grupul de