ALEXANDRA LUPASCU si SEBASTIAN VICOL, Miss si Mister Boboc 2012 la Liceul cu Program Sportiv Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură din Suceava a găzduit joi seră, unul dintre cele mai reuşite baluri ale bobocilor realizate în acest an şcolar. Este vorba despre spectacolul organizat de elevii Liceului cu Program Sportiv din Suceava, împreună cu prof. Lucica Purice.

Pentru a fi în ton cu tema spectacolului, „Rainbow”, elevii au surprins publicul prezent la eveniment printr-un inedit show de lumini, dar şi cu o porţie zdravănă de fum de scenă, care a înaintat în valuri spre publicul din sală.

Atmosfera antrenantă a fost asigurată de majoretele liceului, de dansurile realizate de elevii din trupa şcolii aflaţi sub coordonarea prof. Lucica Purice, de parodiile reuşite, dar şi momentele de interpretare vocală şi instrumentală reproduse de talentaţii sportivi suceveni.

Cele mai nostime scenete, au fost „Nuntă la vârsta a cincea”, dar şi varianta modernă a piesei „Un pedagog de şcoală nouă”, acolo unde elevii din clasele mai mari au demonstrat că au abilităţi actoriceşti, dar şi un dezvoltat simţ al umorului.

Un aport important în cadrul spectacolului l-au avut cei 14 boboci, care au arătat că sunt creativi, în cadrul următoarelor probe de concurs: prezentarea personală, prezentarea partenerului, aptitudini, dans, ţinuta de seară şi spontaneitate.

La proba de aptitudini, fiecare boboc şi-a arătat talentul, unii prin teatru sau numere de magie, alţii prin dans oriental, interpretare vocală şi instrumentală, sau interpretarea unor poezii din creaţiile eminesciene. La ultima probă, după prezentarea elegantelor ţinute de seară, concurenţii au răspuns la întrebări capcană de genul: „Unde au femeile părul creţ?”, „Ce se aşează pe masă, se taie şi nu se mămâncă?”, „Cum iese un cal alb din Marea Neagra?”, sau „Ce are pene si nu zboară?”

Invitaţii speciali ai serii au fost artiştii Ghedi Kamara și Andrei Ștefănescu, îndrăgiţii componenţi ai trupei “Alb Negru”, care au provocat isterie în rândul tinerilor cu hit-ul verii 2012, „Mi-e sete de tine”.

La finalul concursului, fiecare din cei 14 boboci participanţi au fost răsplătiţi cu premii, pe care le-au obţinut în funcţie de abilităţile cu care au reuşit să impresioneze publicul.

Totuşi, cel mai aşteptat moment al serii a fost decernarea titlurilor de Miss şi Mister Boboc ai Liceului cu Program Sportiv Suceava, care au fost câştigate de elevii Alexanda Lupaşcu şi Sebastian Vicol.


Intră acum și în grupul de