Tanar de 18 ani din Horodniceni, cautat de politisti dupa ce a fost identificat ca fiind autorul mai multor furturi


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din localitatea Horodniceni, judeţul Suceava, este căutat de poliţişti, după ce anchetele derulate de aceştia au stabilit că este autorul a cel puţin două spargeri date pe parcursul lunii octombrie.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul fost însoţit în activitatea infracţională de un adolescent de 17 ani din comuna Baia, judeţul Suceava, care a ajuns pe mâna poliţiştilor pe parcursul zilei de joi.

„În urma cercetărilor efectuate, adolescentul a recunoscut faptul că în perioada 09-13 octombrie fiind împreună cu tânărul de 18 ani, a pătruns prin efracţie în anexa unei locuinţe aparţinând unui bărbat de 65 ani, din municipiul Fălticeni, de unde au sustras o motocositoare, în valoare de circa 900 de lei, pe care ulterior au vândut-o unei persoane necunoscute, ne-au comunicat sursele citate.

De asemenea, tot cei doi, în noaptea dintre 26 şi 27 octombrie, „au vizitat” gospodăria unui fălticenean de 57 de ani plecând dintr-o anexă a locuinţei cu un aparat de sudură confecţionat artizanal, în valoare de circa 500 de lei, pe care ulterior l-au dezmembrat şi l-au predat la un centru de colectare a deşeurilor metalice.

Cele două dosare penale înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat”, urmează a fi soluţionate procedural, până în prezent tânărul de 18 ani nefiind găsit.


Intră acum și în grupul de