Doi suceveni au fost rapiti in India (UPDATE)


Intră acum și în grupul de

UPDATE

La Ambasada României din New Delhi a fost activată o celulă de criză care să se ocupe de cazul celor doi români presupus răpiţi în India. Potrivit RomaniaLibera.ro, se pare că cetăţenii români nu au fost reţinuţi de autorităţile indieni, fiind vorba de un conflict de muncă, a explicat secretarul general Robert Cazanciuc, în cadrul unui briefing de presă al Ministerului Afacerilor Externe.

Doi români din judeţul Suceava au fost răpiţi în India. Potrivit unor apropiaţi ai familiilor celor doi, răpitorii ar fi cerut răscumpărare.

Autoritatile din Suceava au luat legatura cu MAE pentru a confirma informatia.

UPDATE
Unul din cei doi români care ar fi fost răpit în India este Ioan Hânţar, proprietarul firmei Supermag Imperial de reşapat cauciuri, potrivit unor surse convergente din apropierea familiei acestuia.

Sursele citate precizează că acesta era plecat în străinătate împreună cu un angajat al propriei firme, Vasile Mireuţă, care ar fi fost, la rândul său, răpit.

Anunţul răpirii celor doi a fost făcut de familia lui Hânţar.

Autorităţile sucevene susţin că nu au nici un fel de informaţii legate de acest caz şi că aşteaptă comunicările Ministerului Afacerilor Externe


Intră acum și în grupul de