Patru tineri au ajuns la Urgente, dupa ce au fost batuti la o petrecere organizata intr-un club din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Patru tineri, dintre care unul din Republica Moldova, s-au prezentat în noaptea de joi spre vineri la Secţia de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce au fost victimele unor altercaţii între mai multe persoane, la o petrecere organizată de un club de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Necazul prin care au trecut tinerii a ajuns la urechile poliţiştilor după ce aceştia au fost alertaţi de cadrele medicale ce s-au îngrijit de pacienţi. Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că doi dintre tineri, unul de 18 ani din Republica Moldova, iar celălalt de 20 de ani din Suceava, au fost bătuţi în grupul sanitar al clubului unde, pe fondul unei altercații spontane au fost loviți cu pumnii în zona feței de alte două persoane de sex masculin.

În timp ce primele victime erau lovite la baie, în incinta clubului, un adolescent de 17 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din municipiul reşedinţă de judeţ, au fost agresați de circa 4-5 persoane necunoscute în urma unui conflict spontan, fiind loviți cu pumnii în zona capului și a toracelui.

„Ca urmare a leziunilor suferite, cei patru au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, ne-a declarat insp.pr. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de