Sanda-Maria Ardeleanu: “Nemuritorii” exista si la Suceava. Vezi ce invitatie a lansat deputatul PDL “Seniorilor din Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, i-a invitat pe cei 25 de membri ai Asociaţiei Seniorilor Bucovineni să sărbătorească, anul acesta, ziua de 1 Decembrie la București, în Parlamentul României. Parlamentarul democrat-liberal a lansat această invitaţie în cadrul dezbaterii cu tema “Femei celebre” organizată de acest “club elitist” şi la care a fost invitată să ia parte.

“A fost o reîntâlnire peste decenii! Colegi universitari, foști profesori din generală și liceu, colegi profesori de limbi străine, chimie, geografie, filosofie…, ingineri, magistrați și avocați, personal medical, cu toții autointitulați << seniori ai Bucovinei >>, se află împreună de patru ani. Doar 25 de persoane, un număr finit, ca în College de France, << nemuritorii >> există și la Suceava”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu pe blogul personal.

Ea a precizat că în cadrul dezbaterii găzduită de Casa Prieteniei din Suceava, s-a vorbit despre câteva dintre româncele celebre, dar, mai ales, am vorbit despre preocupările acestor personalități sucevene și despre proiectele lor.

“Am vorbit mult despre viitor. Mi-au spus că vor o Facultate a seniorilor la Universitatea din Suceava, dupa modelul celei de la Cracovia, unică în lume. Mi-au spus că doresc să dialogheze mai mult cu tinerii. Au terminat un modul de engleza, unul de IT, iar acum învață toți franceza”, a arătat deputatul PDL pe blog.

În ceea ce priveşte spiritul care domnește în cadrul Clubului elitelor sucevene, unic în țară, dar integrat în “mișcarea vârstei a treia” din Europa, Sanda-Maria Ardeleanu a afirmat pe blog: “O stare de normalitate: fără vrajbă, fără agresivitate, fără răutate sau invidie, cu dorința de a învăța în continuare, de a-și desăvârși profilul intelectual. Au fost un minut cele două ore petrecute împreună. Le-am spus la despărțire: << Vă rog să-mi rezervați și mie un scaun printre Dumneavoastră! >>”.

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu candidează din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru un nou mandat în Colegiul nr. 1 Suceava.


Intră acum și în grupul de