ANCA DUMITREAN si NARCIS NECHITOAIA, cei mai frumosi boboci ai Colegiului National „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O atmosferă unică şi un spectacol original şi inedit! Astfel poate fi rezumată ediţia 2012 a Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, la Hotelul „Toaca Bellevue” din localitate.

Încă de la început, organizatorii, aflaţi sub coordonarea profesorului George Checheriţă, au reuşit să-i introducă pe spectatorii veniţi într-un număr impresionant în atmosfera vremurilor pe care părinţii cu greu şi le mai aduc aminte şi despre care generaţiile tinere află din poveştile spuse de bunici.

Spectacolul a fost unul fluent, în care probele susţinute de cei 16 boboci (opt fete şi tot atâţi băieţi) s-au contopit cu momentele artistice susţinute de talentaţii elevi ai claselor a XII-a ale Colegiului Naţional „Alexandru cel Bun”. Prezentarea scenică aproape ireproşabilă, dublată de flerul celor trei amfitrioni, a asigurat reuşita Balului la care nu a existat un juriu clasic, câştigătorii fiind desemnaţi, prin vot secret, chiar de către cei cărora le-a fost dedicată spectacolul.

Lupta dintre boboci nu a fost una deloc uşoară, fiecare arătându-şi talentul ascuns în confruntările care au vizat nivelul de cultură generală, spontaneitatea concurenţilor sau capacitatea de îndeplinire a unor sarcini deloc uşoare, în cel mai rapid şi inventiv mod. Un alt aspect lăudabil al spectacolului de la Humor a fost acela că pretendenţii la titluriel de Rege şi Regină a Balului (deveniţi Mister şi Miss Boboc) au fost nevoiţi să demonstreze că, pe lângă costumaţiile de seară cu fracuri, costume şi rochii elegante, ştiu să păstreze tradiţia şi să poarte straiul popular.

Lavinia, fosta interpretă a trupei Spicy, a încins atmosfera Balului, împreună cu cele două dansatoare care au însoţit-o pe scenă, dar la fel de apreciate de spectatori au fost şi dansurile oferite de seniorii Colegiului, elevii claselor a XII-a, care au arătat că se descurcă foarte bine şi la valsul vienez, swing-ul american sau kalinka rusească.

În final, votul secret al participanţilor la manifestare a hotărât ca Miss Boboc să-i revină ANCĂI Dumitrean, iar cel de Mister lui NARCIS Nechitoaia.

Felicitări organizatorilor şi bobocilor de la Colegiul Naţional “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului pentru acest spectacol desăvârşit!


Intră acum și în grupul de