S-a redeschis popota IPJ Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cadrele MAI şi cele care îşi derulează activitatea în structurile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava se pot mândri, începând de vineri, cu o popotă complet modernizată şi utilată după cerinţele europene.

Locaţia, una care intrase în acţiuni de reabilitare încă din urmă cu mai bine de doi ani de zile, a fost dată în folosinţă la orele prânzului în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, fiind vorba de primarul Ion Lungu, prefectul judeţului Florin Sinescu, reprezentanţii conducerilor ISU Suceava şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, lucrările s-au ridicat la suma de 25 de miliarde de lei vechi, după ce proiectul iniţial de reabilitare al popotei a inclus şi operaţii de reparare şi amenajare a clădirii în care funcţionează aceasta şi care a devenit noua adresă a DIICOT Suceava.

Noua sală de mese, mult mai primitoare decât vechea popotă, are o capacitate de 100 de locuri, persoanele care doresc să servească masa urmând a avea posibilitatea să aleagă din meniurile pregătite de bucătari şi care se vor atinge ca preţ sume cuprinse între 10 şi 15 lei.

„Ne-am dorit foarte mult finalizarea acestui proiect pentru a putea asigura o masă caldă lucrătorilor din structurile MAI care, după cum se ştie, de multe ori, sunt obligati prin natura meseriei pe care o desfăşoară să stea la serviciu până îndeplinesc misiunea poate o zi întreagă dacă nu şi nopţi la rând. Mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers şi sper ca şi serviciile popotei să fie pe gustul tuturor doritorilor”, a declarat la inaugurarea oficială, comisar-şef Marcian Colman, şeful IPJ Suceava.

Slujba susţinută la inaugurare şi masa oferită tuturor celor prezenţi la deschidere a avut un caracter mai aparte deoarece a fost una de pomenire a tuturor cadrelor poliţieneşti care şi-au pierdut viaţa în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu.

Mai multe imagini de la inaugurarea noii popote, precum si declaraţiile oficialităţilor sucevene găsiţi în materialul video de la Secţiunea NO COMMENT:

ttp://www.newsbucovina.ro/no-comment/46088/popota-noua-la-ipj-suceava


Intră acum și în grupul de