S-a redeschis popota IPJ Suceava (VIDEO)

Cadrele MAI şi cele care îşi derulează activitatea în structurile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava se pot mândri, începând de vineri, cu o popotă complet modernizată şi utilată după cerinţele europene.

Locaţia, una care intrase în acţiuni de reabilitare încă din urmă cu mai bine de doi ani de zile, a fost dată în folosinţă la orele prânzului în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, fiind vorba de primarul Ion Lungu, prefectul judeţului Florin Sinescu, reprezentanţii conducerilor ISU Suceava şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, lucrările s-au ridicat la suma de 25 de miliarde de lei vechi, după ce proiectul iniţial de reabilitare al popotei a inclus şi operaţii de reparare şi amenajare a clădirii în care funcţionează aceasta şi care a devenit noua adresă a DIICOT Suceava.

Noua sală de mese, mult mai primitoare decât vechea popotă, are o capacitate de 100 de locuri, persoanele care doresc să servească masa urmând a avea posibilitatea să aleagă din meniurile pregătite de bucătari şi care se vor atinge ca preţ sume cuprinse între 10 şi 15 lei.

„Ne-am dorit foarte mult finalizarea acestui proiect pentru a putea asigura o masă caldă lucrătorilor din structurile MAI care, după cum se ştie, de multe ori, sunt obligati prin natura meseriei pe care o desfăşoară să stea la serviciu până îndeplinesc misiunea poate o zi întreagă dacă nu şi nopţi la rând. Mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers şi sper ca şi serviciile popotei să fie pe gustul tuturor doritorilor”, a declarat la inaugurarea oficială, comisar-şef Marcian Colman, şeful IPJ Suceava.

Slujba susţinută la inaugurare şi masa oferită tuturor celor prezenţi la deschidere a avut un caracter mai aparte deoarece a fost una de pomenire a tuturor cadrelor poliţieneşti care şi-au pierdut viaţa în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu.

Mai multe imagini de la inaugurarea noii popote, precum si declaraţiile oficialităţilor sucevene găsiţi în materialul video de la Secţiunea NO COMMENT:

ttp://www.newsbucovina.ro/no-comment/46088/popota-noua-la-ipj-suceava