Tanar de 21 de ani ajuns in arestul politiei dupa ce a violat o consateanca. Acuzatul spune ca totul a fost cu consimtamantul fetei


Intră acum și în grupul de

Dragoste cu nabadai! Aşa poate fi caracterizat un incident înregistrat în comuna suceveană Stroieşti după ce un tânăr de 21 de ani din localitate a fost reţinut pe parcursul zilei de duminică de organele de poliţie iar acum este cercetat de poliţişti pentru viol, după ce sâmbătă seara a dus cu forţa pe terenul de fotbal din comună o consăteancă mai tânără cu un an decât el pe care a violat-o.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IJP Suceava, totul a ajuns la urechile organelor de ordine după ce victima o tânără de 20 de ani din localitate a sesizat, sâmbătă seara, că a fost violată.

Conform declaraţiilor acesteia în jurul orei 22:00 se întorcea de la serviciul pe care îl are în municipiul reşedinţă de judeţ şi mergea spre locuinţa părinţilor săi, iar în zona stadionului din comuna Stroieşti a fost ajunsă din urmă de un tânăr care i-a pus mâna la gură și sub amenințarea unui cuţit a dus-o cu forţa pe terenul de fotbal.

Aici, a mai declarat fata organelor de anchetă, a fost obligată prin acte de violență să întrețină raport sexual normal şi anal cu violatorul.

Tânăra a mai menționat că l-a recunoscut pe agresor întrucât îl ştia de mai mult timp. După doar două ore de la înregistrarea plângerii, în urma exploatării unei informaţii, poliţiştii au reuşit prinderea tânăruui care, la audieri, a recunoscut că a întreținut relaţii sexuale cu victima, dar, a declarat la rândul său că totul s-a petrecut cu consimţământul acesteia.

În urma examinării medico legale a tinerei s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni specifice unei agresiuni sexuale necesitând pentru vindecare şase-şapte zile de îngrijiri medicale astfel că autorul faptei a fost reţinut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de