Grav accident de circulatie pe DN 2 intre Patrauti si Darmanesti, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie în care au fost implicate trei autovehicule a fost înregistrat pe parcursul dimineţii de duminică pe DN 2, între localităţile Pătrăuţi şi Dărmăneşti, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, echipajul SMURD însoţit de cel al descarcerării au fost solicitate să intervină în jurul orelor 08:30 în urma unui incident rutier de pe urma căruia s-au înregistrat mai multe victime.

Imediat spre locul intervenţiei au plecat de la Detaşamentul Suceava o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD încadrate cu 10 subofiţeri. Ajunşi la faţa locului militarii au constatat faptul că în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară au rezultat două victime, dintre care una încarcerată.

“Militarii au trecut la scoaterea victimei incarcerate dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, ambele victime rezultate în urma accidentului fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale” ne-au comunicat sursele citate.

Imagini de la locul accidentului pot fi urmărite în materialul video.


Intră acum și în grupul de