Octavian Ilisoi a fost numit la conducerea DSVSA Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Noul director executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava este Octavian Ilisoi. Acesta a fost “uns” oficial în funcţia de conducere a instituţiei, luni dimineaţă, în prezenţa prefectului judeţului, Florin Sinescu, a vicepreşedintelui CJ Suceava, Alexandru Băişanu şi a secundului reprezentantului Guvernului în teritoriu, Constantin Harasim.

Numirea noului şef al DSVSA în funcţia de conducere a venit după ce fostul ocupant al fotoliului de director executiv, Petrea Dulgheru, a fost transferat prin ordin al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinară, la începutul lunii octombrie într-o altă Direcţie de Control din cadrul ANSVSA.

Tot începând de atunci, Petrea Dulgheru a intrat de altfel în concediu medical.

După citirea ordinului de numire în fucţie, prefectul judeţului Suceava a afirmat că nu este un moment de bucurie sau de tristeţe, ci este un pas normal în dinamica lucrurilor.

De cealaltă parte, noul şef al DSVSA Suceava, Octavian Ilisoi, a ţinut înainte de toate să se prezinte în faţa celor care îi vor fi subalterni, cel puţin până la finele anului. Medic veterinar de profesie, în vârstă de 35 de ani, Ilisoi este şi un prosper om de afaceri deţinând un lanţ de farmacii veterinare în zona Moldovei şi unul de cabinete medicale de specialitate.

Află din materialul video ce le-a promis Octavian Ilisoi subalternilor.


Intră acum și în grupul de