Un barbat de 60 de ani imobilizat la pat s-a ales cu arsuri in urma incendiului care i-a cuprins locuinta


Intră acum și în grupul de

Viaţa unui bărbat de 60 de ani din localitatea Boura, judeţul Suceava, a fost salvată joi de pompierii militari, după ce casa acestuia a fost înghiţită de flăcări.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, incidentul a fost înregistrat în jurul orelor 16:00, pentru stingerea incendiului deplasându-se la faţa locului Detaşamentul Fălticeni cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD încadrate cu 14 subofiţeri.

„Când au ajuns la locul intervenţiei, militarii au găsit cuprinsă de flăcări întreaga gospodărie construită din lemn, cât şi bunurile din interiorul acesteia. Alături de pompierii fălticeneni au venit şi voluntarii de la SVSU Forăşti cu o autospecială reuşindu-se lichidarea incendiului după mai bine de trei ore de luptă cu focul”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Din păcate, proprietarul gospodăriei, care din cauza unor probleme medicale se afla imobilizat la pat, a suferit arsuri, fiind transportat la spitalul municipal Fălticeni. Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că tot necazul a pornit de la jarul provenit de la o sobă cu acumulare de căldura care a aprins materialele combustibile din apropiere.


Intră acum și în grupul de