Acasă Actualitate Nechifor: „Ne preocupam sa asiguram resurse tuturor localitatilor indiferent de culoarea politica”

Nechifor: „Ne preocupam sa asiguram resurse tuturor localitatilor indiferent de culoarea politica”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava



LIVE TEXT:

“Ce a fost azi demonstreaza ca noi, cei care suntem la conducerea judetului, respectam in mod egal localitatile si nevoile comunitatilor locale. Noi suntem seriosi si ne preocupam sa asiguram resurse tuturor localitatilor indiferent de culoarea politica. Cat a fost PDL la guvernare nu s-a gandit nimeni la bani.

Vrem sa ducem economia la suprafata si sa reinnodam lantul economic. Cat timp primariile vor avea datorii catre firme, se va bloca sistemul. Am acoperit cam 27% din nevoile financiare ale primariilor.

Flutur nu a facut niciun gest catre Vatra Dornei ca sa asigure agentul termic. Guvernul Ponta a alocat o suma mare de bani. Efortul CJ este de 21 miliarde de lei doar pe achitare de furnizori locali cu arierate.

Exista riscul, in cazul multor localitati sa fie blocate conturilor. M-a suprins ca sunt multe facturi care vin din timpuri vechi, 2008 si 2009 cand au fost lucrari la inundatii pe care guvernul PDL si Flutur le-au tratat apoi cu dezinteres. In afara de banii de azi, mai sunt sume de bani ce vor fi aduse la Suceava.

Politica e politica, dar administratia e administratie si vom demonstra in continuare ca suntem echidistanti.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version