Un barbat de 34 de ani a ajuns sambata in stare grava la spital dupa ce a fost victima unui accident de munca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Iacobeni, judeţul Suceava, a ajuns sâmbătă după-amiază în stare gravă pe patul de spital, după ce a fost victima unui accident de muncă.

Potrivit datelor pe care le deţinem, omul este angajat al unei societăţi de prelucrare a lemnului iar în jurul orelor 17:00, în momentul accidentului, se afla la pădure pe raza comunei Iacobeni, în zona denumită “Ciotina”.

Potrivit IPJ Suceava, echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că “locul producerii accidentului se află la aproximativ 2 km spre nord față de drumul forestier în amonte pe pârâu într-o parcelă unde au fost identificate resturi de material lemnos provenite din exploatare, respectiv arbori doborâți și legați la un TAF. Pe malul drept al pârăului Surduc, în dreptul TAF-ului și la o distanță de aproximativ 7 – 10 metri față de acesta, pe versant, a fost găsită victima, conștientă dar acuzând dureri puternice la spate și piciorul stâng”.

Imediat în zonă a fost solicitată şi prezenţa unui echipaj de ambulanţă care a transportat victima la Spitalul Municipal Vatra Dornei fiind suspect de fractură de bazin iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. În timpul acordării primului ajutor bărbatul a declarat verbal că a fost surprinsă de rădăcina unei cioate care s-a rostogolit spre pârâu în timp ce împingea un arbore secționat din apropiere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unui accident de muncă şi în funcție de numărul zilelor de îngrijiri medicale și evoluția stării de sănătate a victimei se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de