Doi adulti si un copil si-au pierdut viata dupa un groaznic accident de circulatie petrecut sambata seara


Intră acum și în grupul de

Doi adulţi şi un copilaş nevinovat şi-au pierdut viaţa sâmbătă seara în urma unui groaznic accident de circulaţie care a avut loc la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ dinspre Gura Humorului.

Mai exact, potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc pe DN 17 la kilometrul 250, în locul pe unde s-au efectuat construcţii pentru realizarea unei şosele de centură.

Tragedia a avut loc în jurul orelor 17:45 după ce întunericul s-a lăsat peste judeţul Suceava iar o ceaţă groasă făcea vizibilitatea şi mai scăzută. La toate acestea s-a adăugat nepăsarea autorităţilor care, din momentul în care s-au suspendat lucrările la şoseaua de centură, au lăsat pilonul de câţiva metri diametru, ridicat în mijlocul uneia dintre principalele artere rutiere sucevene, fără a fi semnalizat în vreun fel.

De acest pilon s-a izbit violent un camion încărcat cu cherestea, şoferul acestuia, un bărbat de 48 de ani din localitatea Bosanci, cât şi cei doi pasageri aflaţi în cabina autoutilitareai, un consătean de 64 de ani şi un băiat de 10 ani, pierzându-şi viaţa pe loc.

În urma impactului, cabina maşinii a fost transformată pur şi simplu într-un sandwich, atât de la lovitura frontală cât şi apoi de la încărcătura care a venit peste ea, pompierii militari sosiţi la faţa locului cu două autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă chinuinde-se mai bine de o oră să dezlipească autospeciala de pilon.

Imediat după aceea, potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, militarii au trecut la descarcerarea victimelor cu ajutorul accesoriilor din dotarea celor două autospeciale de descarcerare dar din nefericire, persoanele aflate în interiorul cabinei camionului aveau leziuni incompatibile cu viaţa.


Intră acum și în grupul de