Primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc a arătat cum se face o lansare de candidati (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şapte primari, din care trei PDL şi un independent, au participat, sâmbătă seara, la Gura Humorului la cea de a doua lansare a candidaţilor USL din zonă după ce pecedenta, organizată la Câmpulung Moldovenesc de staf-ful de campanie al candidatului PNL Radu Surugiu a fost un esec pe toata linia.

La lansarea candidaţilor USL din colegiile din zona de munte a judeţului Suceava, Neculai Bereanu pentru Senat, Dumitru Pardău şi Radu Surugiu pentru Camera Deputaţilor, organizată sâmbătă seara la Gura Humorului, de primarul orasului, Marius Ursaciuc, la unul dintre cele mai elegante hoteluri din zona, au participat şapte primari, din care trei PDL, trei USL şi un independent, care au anunţat că susţin la unison, în alegerile parlamentare, candidaţii USL.

Primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, (PDL) a spus că nu doreşte să vorbească despre trecut şi că este interesat doar de viitor, motiv pentru care el şi echipa sa de consilieri va sprijini „în totalitate” echipa USL.

„Consider că USL este o familie ce prezintă încredere”, a explicat Marinel Bălan, care a menţionat că a pus înainte de orice interesul cetăţenilor.

Primarul PNL al oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a subliniat că echipa de primari din zonă ce cuprinde localităţile Gura Humorului, Frasin, Capu Câmpului, Mănăstirea Humorului, Ostra, Stulpicani, Vama, sprijină la rândul său o singură echipă, echipa USL.

„Echipa aceasta înseamnă victorie”, a spus Marius Ursaciuc care a adăugat că coamenii din zona Humorului nu-şi mai doresc parlamentari care să vină, din când în când, în colegiu, așa cum a fost in ultimii patru ani.

„Am avut până acum un exemplu în parlamentarul de Humor. Ei trebuie să ştie ce vrem noi de la parlamentarul nostru. Să fie un ajutor de primar. Nu trebuie să faceti proiecte, ci să ne ajutaţi pentru că proiectele le avem noi gata facute”, a precizat Marius Ursaciuc, care i/a indemnat pe cei prezenti să transmită candidatilor USL solicitările lor prin intermediul unui site, www.agendaparlamentarului.ro.

Preşedintele organizației județene Suceava a PNL, Alexandru Ștefan Băişanu, a declarat la rândul său că susţinerea primarilor din zona Gura Humorului pentru o echipă reprezintă normalitatea. „Această zonă a Sucevei bate la unison”, a spus liderul liberal.

Preşedintele Consiliului Județean Suceava şi al organizaţiei judeţene a PSD, Cătălin Nechifor, a declarat că participarea primarilor de diverse culori politice la o acţiune electorală reprezintă un act de normalitate.

„Este normalitatea de care avem nevoie. Să poţi da bineţe, să poţi asculta, să poţi vorbi cu oameni care au fost aleşi de oameni să reprezinte interesele comunităţilor”, a mai spus Cătălin Nechifor.

El a arătat că, de la Gura Humorului, (oraşul în care locuieşte liderul PDL Gheorghe Flutur, n.r.) este cel mai bun loc de unde se poate transmite un semnal de unitate a sucevenilor, indiferent de partidul din care fac parte.

„E momentul să dăm semnalul unităţii sucevenilor indiferent de culoarea politică. Suntem oameni care vrem binele localităţilor. Am reuşit să o facem indiferent de culoarea politică a fiecăruia. Patru ani a fost cu adevărat ceaţă între putere şi opoziţie. Am încercat să discut, ca parlamentar, cu primarii, dar tot timpul trebuia să ne ascundem. De acum se poate discuta liber şi toate comunităţile locale sunt tratate la fel, indiferent de culoarea politică a primarului”, a conchis preşedintele CJ Suceava.

Afinata USL de Humor, marcă inregistrata de Marius Ursaciuc

La lansarea candidaţilor USL din zona de munte a judeţului Suceava a fost lansată şi o sticlă de afinată electorală, ideea apartinand primarului lolcaității, Marius Ursaciuc.

El a lansat „Afinata USL de Humor” care „dezleagă limbile, leagă prietenii, modifică prezentul şi îndulceşte viitorul”.

Pe etichetă sticlelor de 1 litru care se aflau pe toate mesle se preciza că această afinată are alcool 0 %, dar are in schimb 100 % satisfacţie.
La evenimentul organizat la Gura Humorului au participat aproximativ 800 de persoane, primari, consilieri locali din localitatile adiacente orasului, de pe tot esicherul politic sucevean.


Intră acum și în grupul de