Presedintele CJ Suceava a anuntat ca vrea sa scape judetul de sindromul TATUCULUI politic (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava şi al organizaţiei judeţene a PSD, Cătălin Nechifor, a afirmat, sâmbătă, la Vatra Dornei, că „tătuca” Gheorghe Flutur şi „mămuca” Elena Udrea nu au făcut nimic pentru fermierii din zona de munte, dar nici pentru turismul din zona Dornelor, ci doar au lăsat in urma lor investiţii fără sens, motiv pentru care conceptul de ”tătuc” ar trebui sa dispară definitiv.

Cătălin Nechifor a spus în cadrul unei lansării candidatilor USL pentru Parlamentul României pe zona Dornelor că doreşte ca în România să se revină la normalitate, pentru că până acum lumea s-a obişnuit prea mult cu „tătuci şi mămuci”.


„Nu vreau să fiu tătic decât pentru băiatul meu. Nu vreau să fiu nici măcar colonel. Ne-am obişnuit în politică cu mămuci şi tătuci. Erau până acum tătucul Flutur şi mămuca Udrea. Am văzut cât de mult ne-au ajutat în zona de munte. Tătuca Gheorghe şi mămuca Elena nu au facut nimic, deşi puteau să o facă”, a explicat președintele Consiliului Judeean Suceava care a menţionat că fostul președinte, Gheorghe Flutur nu a sprijinit fermierii din zona de munte în timp ce Elena Udrea nu a făcut nimic în favoarea dezvoltării turismului în zona Dornelor, deși era ministru al turismului si dezvoltării.

El a mai subliniat că cei din USL sunt oameni, ca toţi ceilalţi şi acţionează pentru sprijinul populaţiei şi nu a unor membri PSD, PNL, UDMR sau ARD.

„Românii nu sunt PSD-işti, PNL-işti, UDMR-işti sau ARD-işti. Românii sunt oameni cu nevoi şi cu dorinţe. Noi încercăm să reparăm ce au făcut ceilalţi greşit şi după cum vedeţi ne ţinem de cuvânt”, a spus Nechifor.

El a subliniat că, din păcate, „tătuca Gheorghe” şi „mămuca Elena” au lăsat ţara fără fonduri şi cu investiţii fără sens.

„Ne-au lăsat cu investiţii fără sens, cu parcuri în păduri şi terenuri de fotbal în pantă. Cât rău au făcut României cu tăieri de pensii şi creşterea de TVA”, a spus Nechifor care a subliniat că locuitorii judeţului Suceava constată acum cum se pot face alocări de fonduri fără partizanat politic.

„Am făcut alocări de fonduri pentru proiecte bune, care aici vor avea succes. Nu am făcut-o pentru primar ci pentru oamenii din Dorna”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El consideră toţi locuitorii trebuie să beneficieze de aceleaşi şanse.
„Cei care trăiesc în România sunt oameni cu şanse egale. Ne ţinem de cuvânt şi în plan judeţean şi în plan naţional cu Guvernul Ponta. Suntem pregătiţi să ne ţinem de cuvânt mai departe”, a conchis Cătălin Nechifor.

Lansarea candidatilor USL pe zona de munte, a deputatului PNL Dumitru Pardău, pentru Camera Deputatilor și a omului de afaceri Neculai Bereanu, pentru Senat, a avut loc in Casa Culturii din Vatra Dornei, la eveniment participând câteva sute de localinici, ședința fiind spionată la propriu de un fost PSD-ist care actualmente candideaza pentru echipa lui Gheorghe Flutur.

Printre cei care au vorbit de pe scenă se numără primarul PDL al municipiului Vatra Dornei care a salutat si multumit echipei de la CJ Suceava pentru cele peste 2 milioane de euro cu care orasul a fost ajutat pentru a nu intra in incapacitate de plată totală, primarul comunelor Crucea și Dorna Arini și liderii locali ai PNL si PSD.
Primarul din Dorna Arini, Ioan Morari a ținut să sublinieze in discursul său faptul că pe perioada cât a fost in opozitie a primit un sprijin consistent de la deputatul Dumitru Pardău, deși cei doi erau in tabere politice adverse.

”Chiar dacă am fost primar de opozitie, când am avut nevoie de Dumitru Pardău, am simtit sprijinul său și ma gandesc acum, ca om al Dornelor, si cand facem echipă ca acest sprijin va fi unul cu mult mai mare”, a spus Ioan Moraru, care l-a recomandat dornenilor și pe Neculai Bereanu pentru functia de senator, pentru un sinplu motiv, că ”nu este un smecheras de oras. E un om cu care am lucrat și care se tine de cuvânt”

”Să limpezim odată apele pe 9 decembrie!”

Cei doi candidati USL au avut discursuri prin care au cerut oamenilor să nu irosească voturile pentru că zona Dornelo are nevoie de doi parlamentari USL, în condițiile în care USL va fi partidul care va forma viitorul Guvern.

”Vreau sa fiu senatorul primarilor din zona de munte asa incat Mestecanisul sa nu fie granita Dornei cu judetul Suceava. As vrea să limpezim apele pe 9 decembrie. Cred ca am ajuns la o maturitate încât să ma implic în politica mare a judetului Suceava. Am hotarat sa candidez pentru ca pe 9 decembrie Dorna sa aiba un senator și un deputat USL”, a mai spus Neculai Bereanu.

”Simt că fac parte dintr-o echipă care vrea cu adevarat sa sprijine Dorna”

Deputatul Dumitru Pardău a spus la rândul său că are convingerea ca toti cei care se afla acum la conducerea judetului au înțeles greutățile pron care trece zona Dornelor si că impreuna cu președintele CJ va identifica solutiile pentur readucerea municipiului Vatra Dornei pe linia de plutire.

”Simt că fac parte dintr/o echipă care vrea cu adevarat sa sprijine Dorna. Fac parte din aceasta echipă in mod firesc, normal și nu ma duc jenat a CJ. Nu sunt dusmanul nimanui. Vreau sa fac echipă cu toti primarii si cu consilierii locali indiferent de partidul din care aceștia fac parte”, a mai spus Dumitru Pardău.


Intră acum și în grupul de