Fara permis, un tanar din Neamt s-a oprit cu masina direct in gardul unei gospodarii din comuna Boroaia, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Gardul unei gospodării particulare din satul Bărăşti, comuna Boroaia, a fost spulberat pur şi simplu, aproape de miezul nopţii de luni spre marţi, de o maşină scăpată de sub control.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc după ce un tânăr de 23 de ani din comuna Timişeşti, judeţul Neamţ, în timp ce se afla la volanul unui autoturism şi se deplasa pe DN 15C, în interiorul localităţii Bărăşti, într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard din scânduri aflat pe partea stângă având în vedere direcția sa de deplasare.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime dar în urma impactului, gardul a fost distrus iar maşina serios avariată. În plus, cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru autovehicule, iar fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că s-a ales cu dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de