Acasă Actualitate Tanar de 29 de ani din comuna Satu Mare, trimis pe patul...

Tanar de 29 de ani din comuna Satu Mare, trimis pe patul de spital pentru 300 de lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din comuna Satu Mare, judeţul Suceava, a ajuns pe parcursul zilei de luni pe mâna medicilor după ce a fost bătut şi tâlhărit de doi rădăuţeni.

Poliţiştii au aflat despre acest lucru după ce au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 că în bazarul „Cartin”, din localitatea Rădăuţi, o persoană este bătută.



„Cu ocazia deplasării la faţa locului, victima a fost identificată în persoana unui tânăr din comuna Satu Mare care a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde a fost internat, iar în urma măsurilor operative întreprinse, autorii au fost identificaţi ca fiind doi rădăuţeni, unul de 37 de ani, iar celălalt de 24 de ani”, ne-a declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cercetările efectuate au stabilit că pe parcurul zilei, tânărul a băut într-un bar din localitate, până în jurul orelor 17:20, când a părăsit localul în stare avansată de ebrietate. La scurt timp, din urmă l-au ajuns cei doi rădăuţeni care l-au tras într-un loc întunecat şi prin violenţă i-au sustras portofelul în care avea actele şi suma de 300 lei, precum şi un telefon mobil.

„Ulterior, portofelul fără suma de bani a fost găsit aruncat în holul de la intrarea în bar, iar asupra unuia dintre autori telefonul mobil ce aparţinea victimei. Astfel în baza materialului probator, faţă de cei doi s-a început urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi s-a dispus măsura reţinerii acestora urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version